La nostra història

“L’exposició del garden vol reflectir igual que un propi jardí i que aquest a d’estar en perfectes condicions per poder gaudir-ne completament d’aquest.” És una empresa familiar, la qual els seus fundadors i actuals propietaris sempre s’han dedicat a les plantes des de l’any 1989.

Vivers Ernest és un garden amb molta historia ja que em fet una gran evolució, començant a vendre en petits mercats fins a l’actualitat. Us oferim totes les plantes i accessoris per al vostre balco, jardí o terrassa, com també per a l’interior de la llar, amb tot l'assessorament tècnic que us calgui per a treure'n el màxim profit. Som un dels gardens més importants de Catalunya, les nostres instal·lacions són de 40.000m2. Som una empresa propera al client i amb filosofia ecològica. Oferim els nostres productes i serveis a la millor qualitat.
 

Compromís amb el medi ambient

A Vivers Ernest estem compromesos amb tu i amb l'entorn

Com? Posa't còmode, t'explquem i animem a que tu també contribueixis amb el que estigui a les teves mans.

- Recuperem l'aigua de la pluja, am una bassa de capacitat fins a 1.291.000 litres, equivalent a mitja piscina olímpica.
- Reutilitzem l'aigua del reg, fins a un 80%
- Reciclem l'orgànic, el paper i el cartró, la fusta i el ferro
- Estalviem energèticament amb la gran quantitat d'il·luminació natural de la que disposem al nostre garden  i amb il·luminació de baix consum

Des de Viver Ernest aconsellem fer un us responsable dels envasos i reutilitzar les caixes i bosses que oferim per tal de ser més respectuosos amb el medi ambient. Quan ja no puguis utilitzar-es més, diposita-les en el contenidor corresponent.
 
 

PROJECTES I COL·LABORACIONS

 

Projecte revivim plantes!

En quant ens van ferla presentació oficial, ens va encantar la seva proposta. Havíem de formar part d'aquest fantàstic projecte! Actualment col·laborem amb 4 escoles del Vallès Oriental, l'escola La Sagrera, el Colomer, Apindep i l'IES Vall del Tenes.

En que consisteix? Volem que els nens aprenguin a pensar i deduir experimentant i tocant l'entorn. Es tracta de què els infants no només puguin donar una segona oportunitat a aquelles plantes que no podem aprofitar, sinò, a més a més les coneguin, les toquin i aprenguin les seves característiques. Temes com la fotosíntesi, la pol·linització, les parts de les plantes, són tractades a la pissarra i en els llibres però no des del contacte directe amb elles i per tant l'impacte educatiu és molt més fort i enriquidor.