Coneix el nostre equip

Davant del taulell o treballant entre bambolines, el nostre dia a dia és possible gràcies a un equip de grans persones. La nostra feina es trobar les plantes adequades per cada espai i per a cada necessitat. Tant si sou principiants com jardiners experimentats, el nostre experimentat i entusiasta equip us pot ajudar a prendre la decisió adequada per al vostre jardí. No dubteu a demanar-nos consell.

L'ERNEST és el culpable de tot plegat. Al 1989 va començar a entretenir-se i a experimentar amb els planters, i mira ara... N'ha après una mica sobre plantes i arbustos ;).
La SILVIA es va afegir a aquesta aventura des de l'inici i ha estat sempre l'altre puntal de la casa. Es la responsable d'omplir cada temporada la botiga de coses boniques.
L'encarregada de que totes les plantes i flors sempre facin tant de goig, és la CARME. Mima cada dia amb devoció totes les varietats; però les Orquídies li tenen el cor robat!
La NÚRIA és la responsable d'omplir la FLORISTERIA amb bonics rams de flors. Veure-la fer-los és realment una passada! És realment una artista!
L'especialista en arbres i arbustos és en MANEL. En coneix tots els secrets i sempre està a punt per donar un bon consell.
Com a responsable de l'àrea de mascotes, la MÒNICA t'aconsella amb passió sobre tot el què fa referència als animals de companyia.
Si tens un problema amb algun tipus de plaga o amb la piscina, sempre pots acudir als valuosos consells de l'ELI.
Qui et dóna la benvinguda des del taulell de caixa central i t'ajudarà amb qualsevol tema relacionat amb atenció al client és en LLUÍS.