La nostra història

 

Compromís amb el medi ambient

A Vivers Ernest estem compromesos amb tu i amb l’entorn 
Com? Posa’t còmode, t’explquem i animem a que tu també contribueixis amb el que estigui a les teves mans.

 

  1. Recuperem l’aigua de la pluja, am una bassa de capacitat fins a 1.291.000 litres, equivalent a mitja piscina olímpica.
  2. Reutilitzem l’aigua del reg, fins a un 80%
  3. Reciclem l’orgànic, el paper i el cartró, la fusta i el ferro
  4. Estalviem energèticament amb la gran quantitat d’il·luminació natural de la que disposem al nostre garden  i amb il·luminació de baix consum

Des de Viver Ernest aconsellem fer un us responsable dels envasos i reutilitzar les caixes i bosses que oferim per tal de ser més respectuosos amb el medi ambient. Quan ja no puguis utilitzar-es més, diposita-les en el contenidor corresponent.

 

Projecte revivim plantes!

En quant ens van ferla presentació oficial, ens va encantar la seva proposta. Havíem de formar part d’aquest fantàstic projecte! Actualment col·laborem amb 4 escoles del Vallès Oriental, l’escola La Sagrera, el Colomer, Apindep i l’IES Vall del Tenes.

En que consisteix?

Volem que els nens aprenguin a pensar i deduir experimentant i tocant l’entorn.

Es tracta de què els infants no només puguin donar una segona oportunitat a aquelles plantes que no podem aprofitar, sinò, a més a més les coneguin, les toquin i aprenguin les seves característiques.

Temes com la fotosíntesi, la pol·linització, les parts de les plantes, són tractades a la pissarra i en els llibres però no des del contacte directe amb elles i per tant l’impacte educatiu és molt més fort i enriquidor.