Et donem la inspiració que el teu jardí necessita

Tot el que necessites pel teu jardí: Plantes, testos, substrats, productes de jardineria i un món d’articles relacionats amb l’oci verd.

 


Tots els tipus de plantes que puguis necessitar reunides en un mateix espai. Des de planta d'interior, orquídies, planta de temporada, arbustiva, aromàtica i culinària, cactus, bonsais... Fins planter d'horta, fruiters, trepadores i també grans exemplars com oliveres, palmeres i coníferes. Si necessites alguna varietat de la qual no disposem, la busquem per ajudar-te a crear el teu propi espai de naturalesa.
T'oferim la possibilitat de cultivar el teu propi hort urbà. Podràs gaudir de la teva pròpia collita: Enciams, tomàquets, cebes, pebrots... I tot al teu jardí, pati o terrassa, gràcies a l'assortiment d'horts de fusta, metàl·lics i de plàstic de màxima qualitat. Apunta't al consum de proximitat i conrea les teves pròpies verdures i hortalisses!
L'elecció d'un bon substrat és un dels factors més importants per l'èxit del creixement de la teva planta. Disposem d'una extensa varietat de substrats i terres específiques per cada necessitat. També disposem de diferents tipus d'àrids per ajudar-te a crear un ambient únic al teu jardí.
Productes pel manteniment, cura i millora de les teves plantes. Seleccionem els productes més eficaços de les marques més reconegudes per tal de garantir un òptim creixement i una protecció de les teves plantes davant els factors externs. Disposem també de gammes de productes biològics aptes pel treball en horts urbans.
Cada planta necessita un test on viure, un espai on es pugui desenvolupar correctament i disposi de la humitat suficient per alimentar-se. Des de testos de plantació fins als productes més exclusius, a Vivers Ernest disposem del test idoni per la teva planta. D'autoreg, de plàstic, de fang, fibra, gres, vímet, ceràmica... De primeres marques i amb les millors garanties.
Cada jardí és diferent i la gespa s'ha d'adaptar segons les condicions del sòl i l'entorn. Disposem de diferents varietats per tot tipus de climes i terrenys, gespa natural, formats per petits jardins i per grans extensions. Tot tipus de llavors de flors, d'hortalisses, verdures i també una extensa varietat de bulbs d'hivern i estiu.
Des de la pala a la motoserra, com de l'aixada a l'equip de treball, a Vivers Ernest disposem de totes les eines i útils que et puguin ajudar en les teves tasques de jardineria i manteniment. Carretons de treball, compostadors, màquines tallagespa, eines de camp, hivernacles i malles de protecció, eines de jardí...
Disposar d'un bon sistema de reg és bàsic pel correcte manteniment de les teves plantes i pel seu òptim desenvolupament. T'oferim tot tipus de sistemes de reg, des de connectors, pistoles i mànegues fins a programadors d'ús domèstic i també d'utilització professional. Et podem assessorar en la creació del teu sistema de reg i orientar-te segons els requeriments del teu jardí.
Un ampli assortiment de productes d'ocultació i tancaments per protegir la teva privacitat, resistents als rajos UV, de fusta, plàstic o altres composites. Llosetes pel jardí, gelosies, tarimes, tutors de fusta entre altres materials. Gespa artificial d'alta qualitat disponible en diferents altures de tall.
Gaudir de la piscina és un gran plaer, tenir-la sempre en perfectes condicions, n'és un altre. Disposem de complements per piscines, productes pel seu manteniment, aparells de neteja, de control... Perquè amb un bon manteniment, t'asseguraràs l'òptima conservació tant de l'aigua com de la mateixa piscina.
Crea el teu espai de relaxació a casa o al jardí, a la terrassa o també a l'oficina. Disposem de fonts de diferents estils: rústiques, de disseny amb pedra, de línies orgàniques, d'estil zen, de caràcter romàntic... Volem oferir l'estil de font idònia per cada casa.