Tasques Març
febrero 22, 2018
Antiparàsits: Salut del Gos a la Primavera
marzo 27, 2018

Regals pel Dia del Pare

Regals perfectes pel Dia del Pare

S’acosta un dels dies més especials de l’any: el Dia del Pare. Una festivitat que forma part de la nostra manera d’honrar als qui ens han portat i ens acompanya en la vida: els nostres pares.

Com mana la tradició, no hi ha Dia del Pare que no es visqui pràcticament igual en totes les cases: felicitacions, menjar familiar i aquest regal que vol perdurar en el record com alguna cosa especial.

I aquí és on arriba el problema cada any: què li regalem a papa el Dia del Pare? Una conversa de la qual no es lliura cap llar i en la qual nosaltres volem participar donant-te idees.

PER A AMANTS DE LA JARDINERIA I LES PLANTES
Si el teu pare és d’aquests que es perd en el jardí o que es passa hores mortes arreglant i podant els testos de la terrassa, no hi ha millor regal per a ell que alguna cosa que tingui a veure amb la naturalesa. Per a aquests pares que es perden entre plantes, gespa i flors tenim dues propostes concordes a l’espai disponible.

Pels qui tenen jardí o terrassa, us proposem augmentar aquesta col·lecció natural de plantes regalant-li una de les estrelles d’aquesta època de l’any: arbres i arbustos fruiters. Uns que troben al març el moment ideal de plantació i que, a més, poden convertir-se en una font saludable de vitamines naturals.

Idees de regal per al dia del pare: arbres fruiters
El fruit del Kumquat s’assembla a la mandarina però es caracteritza pel seu gust agredolç
Encara que podem apostar pel Llimoner, us proposem aprofitar aquest Dia del Pare per ser originals i innovar amb altres arbres tropicals com la Llima o amb l’exotisme del Kumquat (un arbre de procedència asiàtica que regala floració i fruits simultàniament).

Idees de regal per al Dia del Pare: bonsai
Un art mil·lenari que requereix unes poques cures bàsiques
I si el que busquem és un regal que ocupi menys espai, gens com un bonsai. Un regal que permetrà al teu pare iniciar-se en aquest art mil·lenari de crear arbres de petita grandària, tant si triem un pre-bonsai com si ja compta amb una certa antiguitat, i que, malgrat les aparences, resulta molt més senzill de conrear del que sembla.

Idees de regal per al Dia del Pare: barbacoa
La barbacoa, una excusa per reunir-se
Potser, tenim un pare que és un fan absolut del jardí. Un d’aquests que, quan comença el bon temps, és més fàcil trobar en l’exterior que dins de casa. D’aquests pares que aprofiten i gaudeixen els dies de primavera i estiu allargant les sobretaules en el jardí o la terrassa, convertint en gairebé religió personal compartir una estona amb nocturnitat a l’aire lliure.

Si el teu pare és un d’aquests, segurament també serà un fan absolut de la barbacoa no solament pel ritual de preparar-la sinó pel que implica: reunió.
Si és així, et convidem al fet que el sorprenguis renovant-li la que tingui. Des de les més petites, perfectes per a un racó de la terrassa, a barbacoes de major grandària, si disposem d’un jardí gran. Totes són genials per aquest dia i gaudir-la en la seva companyia la resta del temps!

I, si encara no tens clar el regal ideal per al Dia del Pare, vine a veure’ns! Digues quin pare tens i et donarem més idees perquè converteixis el seu dia de l’any en un encara més especial.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *