Bulbs tardor
Els Bulbs de Tardor
octubre 3, 2018
BARBACOES
junio 26, 2019

La piscina neta a L’hivern, més fàcil que mai

La piscina a L'hivern

Ja arriba el fred i deixarem les festes de la piscina pel proper estiu. Puripool és un producte perfecte per la conservació de l'aigua de la piscina. Aplicant Puripool a la piscina, ens estalviarem en manteniment durant l'hivern i ens facilita la posada en marxa a la primavera.

Aquest al no contenir metalls passats, podem aplicar-lo a qualsevol classe de piscina i amb qualsevol tipus de filtració (cartutxos, sorra, vidre...), ja que no fa malbé el revestiment de la piscina i respecta totes les peces i accessoris d'aquesta (escala, tubs de filtrat, depuradora...)

També és compatible amb tots els tractaments de desinfecció de l'aigua (clor, bromo, oxigen actiu...), i també és apte per piscines amb electròlisis salina.

És un líquid concentrat estable al clor que evita el creixement i la proliferació d'algues, ajuda que la brutícia no s'adhereixi a les parets de la piscina i minimitza les precipitacions calcàries.

Aplicar aquest producte és molt senzill, un cop ja no es faci servir la piscina, abans d'afegir el producte a l'aigua, s'aconsella tenir ben guarda el valor del pH de l'aigua (7,0-7,4) i que l'aigua estigui dins dels nivells correctes de desinfecció i transparència.

S'aplica directament a l'aigua de la piscina, sense necessitat de dosificadors.

Un cop aplicat el producte, ja no s'ha d'afegir res més. Només posar en marxa la depuradora un temps mínim per a tenir la recirculació de l'aigua pel circuit de filtració.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *