Tasques Octubre
septiembre 28, 2018
La piscina neta a L’hivern, més fàcil que mai
octubre 16, 2018

Els Bulbs de Tardor

Bulbs tardor

Comença Octubre, la millor època de l’any per plantar els bulbs de tardor.
Els bulbs plantats d’Octubre a Gener (segons la varietat), començarà a brotar a florir en finalitzar el fred de l’hivern i així avançar-nos a la primavera.

Els bulbs són plantes anuals, les quals germinen, creixen, floreixen i moren dins d’un mateix cicle anual. Perden la part aèria però la subterrània (bulb) tornarà a rebrotar cada any.

Es poden plantar en parterres, jardineres, testos… sempre que es respecti la distància i la profunditat de plantació.

Pots barrejar en un mateix espai diferents classes de bulbs, de diferents colors, aromes, alçades i amb floració escalonada, garanteix una zona preciosa de la que poder gaudir.

El seu manteniment és senzill, a l’hivern hem d’evitar els excessos d’aigua i a l’estiu regar amb regularitat sense empantanegar-ho per tal que no es podreixi el bulb. En el moment de la floració és podria augmentar el reg, ja que necessiten més quantitat d’aigua.

L’abonat dels bulbs és important per afavorir així la floració. Unes setmanes abans de plantar-los és aconsellable fer una millora orgànica, preferiblement Humus de Lombriz. Un cop el bulb comenci a germinar es podria afegir fertilitzant específics per a bulbs o adobs per desenvolupar la floració.

No són molt comunes les plagues en els bulbs, amb el que hem de vigilar més es amb els caragols o bavoses. Aplicant el producte adequat, químic o ecològic, se soluciona ràpidament.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *