TASQUES DE JUNY
juny 26, 2019

Com fer un hort casa

HUERTO URBANO

CREA EL TEU PROPI HORT A CASA!

L'hort urbà; un trosset de naturalesa a la teva llar, sigui al poble o la ciutat!

En els temps que corren, la majoria de nosaltres ens nodrim d'aliments poc adequats com menjars precuinats i la nostra excusa és que no tenim temps per cuinar o preparar alguna cosa una mica més elaborat, i en sí el treball ocupa el 90% del nostre temps. A més, a diferència d'anys enrere, solem realitzar una sola compra mensual, la qual cosa significa que els nostres aliments tenen un període de conservació, que produeix una pèrdua de minerals i vitamines en els nostres aliments. A això li unim que podem obtenir qualsevol producte quan i on vulguem a través de la importació de productes de tot el món.
Hem de destacar que cada vegada s'aquesta implantant més la nova metodologia de cultiu sostenible, que permet obtenir uns aliments de major qualitat.
Tenint en compte això, podem conrear els nostres aliments nosaltres mateixos i saber què tipus de productes utilitzem o no a través de la creació d'un hort a casa. Aquest comporta una sèrie de beneficis molt interessants per a les persones, ja no tant per obtenir productes de qualitat, sinó com una via de fuita a l'estrès que ens envolta el dia a dia. En un hort urbà estem en contacte amb la naturalesa, deixant enrere i desconnectant de l'estrès sofert en el treball, del tràfic de les ciutats i les preocupacions. Experimentant el gratificant que és poder comprovar com alguna cosa que tu has plantat va creixent i convertint-se en un producte llest per menjar.
Si hi ha nens a la família, a més de gaudir d'aliments naturals i de qualitat, descobreixen el veritable sabor dels aliments que són cuidats per vosaltres mateixos i obtenen un aprenentatge continu de primera mà, relacionat amb les plantes i el seu cicle de vida.

Una última anotació, l'hort és un espai que reflecteix la personalitat pròpia, que està viu, evoluciona amb els anys i amb els canvis d'estació, i en el seu disseny i decoració podem expressar-nos artísticament.

A Vivers Ernest som amants de la naturalesa, podem ajudar-te a crear el teu propi hort urbà a través de pràctics consells de cures i procediments, a més d'oferir-te una àmplia varietat de productes necessaris per dur a terme el seu desenvolupament i perfecta obtenció d'aliments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *