Tasques del mes: Gener
Gener 19, 2019

La piscina neta a l’hivern, més fàcil que mai

Amb l'arribada de la tardor,

mantén la piscina neta tot l'hivern

i oblidat del manteniment fins que torni el bon temps


Puripool és un producte perfecte per la conservació de l'aigua de la piscina. Aplicant Puripool a la piscina, ens estalviarem en manteniment durant l'hivern i ens facilita la posada en marxa a la primavera. Al no contenir metalls passats, podem aplicar-lo a qualsevol classe de piscina i amb qualsevol tipus de filtració (cartutxos, sorra, vidre...), ja que no fa malbé el revestiment de la piscina i respecta totes les peces i accessoris (escala, tubs de filtrat, depuradora...). També és compatible amb tots els tractaments de desinfecció de l'aigua (clor, bromo, oxigen actiu...), i també és apte per piscines amb electròlisis salina.
És un líquid concentrat estable al clor que evita el creixement i la proliferació d'algues, ajuda que la brutícia no s'adhereixi a les parets de la piscina i minimitza les precipitacions calcàries.

Aplicar aquest producte és molt senzill, un cop ja no es faci servir la piscina, abans d'afegir el producte a l'aigua, s'aconsella assegurar un òptim valor del pH de l'aigua (7,0-7,4) i que estigui dins dels nivells correctes de desinfecció i transparència.

S'aplica directament a l'aigua de la piscina, sense necessitat de dosificadors.

Un cop aplicat el producte, ja no s'ha d'afegir res més. Només posar en marxa la depuradora un temps mínim per a tenir la recirculació de l'aigua pel circuit de filtració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *